Een onvoorziene weergave van laser ontharing

Op welke manier zit permanent ontharen door geneesmiddel met laser? Bij ontharen via middel met laserbehandelingen is er betreffende ons bijzondere laserlamp ons lichtflits gegeven aan ons behaard stukje huid.

Mag ik zonnen voor en na een operatie? Dit is afgeraden teneinde twee weken wegens én na de behandeling te zonnen. De laser werkt optimaal voor ons lichte huid en donker hoofdhaar, zeker wanneer de huid meer pigment aanmaakt (bijvoorbeeld via zonnen) gaat een effectiviteit aangaande de laser afnemen.

Het laseren doet in principe nauwelijks pijn, weet zijn er immers bepaalde lichaamsdelen waar ons laserbehandeling veelal ingeval wat pijnlijker is meemaken. Denk hierbij aan een bovenlip, de oksels, een handen en voeten en de intieme segmenten.

Bij elektrisch ontharen is een heel dunne naald, zo fijngebouwd als de haar zelf, in het haarzakje gebracht. Vervolgens komt daar ons beetje stroom op een naald zodat die lauw is. De warmte zorgt ervoor dat een cellen betreffende dit haarzakje vernietigd worden en dat de haar los laat.

Van als zie ik de resultaten aangaande permanente ontharing? Hoeveel behandelingen heb ik benodigd? Ons deel over de haartjes gaat regelrecht na een verzorging verdwenen bestaan, doordat die via de laser worden verbrand. Dit overgrote deel van een hoofdharen zal desalniettemin pas veel dagen na een verzorging verdwijnen.

Wees op de hoogte aangaande het laatste nieuws en de aanbiedingen. Schrijf jouw meteen gratis in wegens de nieuwsbrief.

Het verschil tussen laser en IPL kan zijn het een laser toepassing vormt aangaande één krachtige lichtkleur (golflengte), en het voor IPL flitsen betreffende verschillende soorten lichtkleuren worden gebruikt. Behandeling met laser kan zijn dikwijls effectiever vervolgens betreffende IPL, doch wel duurder en vaak wat onprettiger. Meer lezen: Verschil tussen laser ontharen en IPL

Een afwisseling voor bovengenoemde ontharingslasers kan zijn afhankelijk aangaande de huidskleur, huidtype, mate over overbeharing en met welk lichaamsdeel er behandeld moet worden. Een behandeling betreffende de Soprano Duide Laser mag van enkele seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren voor de hele rug.

Door de lichte haarkleur wordt de kracht niet zo geregistreerd in de haarzakjes. Hierdoor gaan deze ook niet gebroken. Ons alternatief wegens mensen met een lichte haarkleur is een laserbehandeling betreffende radiogolven. Deze is in enkele klinieken aangeboden.

Na de ingreep mag jouw meteen wederom allemaal doen hetgeen je wilt. De huid mag enige uren tot een dag rood of Laserontharing gevoelig bestaan. Betreffende paracetamol of een koud kompres mag jouw de kwetsbaarheid verlichten. Ook kunnen daar korte korstjes ontstaan. Dit is tijdelijk en verdwijnt na enige dagen.

Een functie betreffende Laser Ontharing Dit principe betreffende Laser Ontharing kan zijn gebaseerd op het principe aangaande ‘selectieve fotothermolyse’, ons reactie waarbij lichtwegend betreffende ons zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid van pigment (melanine) in dit haar dat ingeval geleider werkt is van waarde vanwege de benodigde reactiewarmte. Een laser stuurt laserlicht betreffende een specifieke golflengte welke tot diep in een haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd via dit aanwezige pigment.

Op de haarzakjes die in een overgangs- en rustfase bestaan, heeft een laser geen effect. Verschillende behandelingen zijn uiteraard benodigd teneinde zoveel geoorloofd haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

Een flitslamp kan zijn geen laser en maakt behandeling met lichtflitsen betreffende ons breed spectrum met gemakkelijk. Het wensen zijn zeggen ons flitslicht is niet synchroon, zoals Laserlicht en gaat al die richtingen uit precies bijvoorbeeld licht betreffende een gewone lamp.

 Dit voordelig aangaande IPL kan zijn dat via de voordeligere aanschaf betreffende het toestel, regelmatig verder een behandel prijzen lager zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *